Street Furniture - Betydelsen av inomhus och utomhus cykel lagring

När cyklar blir den överväxlande transportmetoden, kommer många företag att komma fram med unika konstruktioner för att tillverka cykelparkering. Eftersom stadsområdena möter brist på parkeringsutrymme tog cykellagringslösningar en innovativ tur. Den vanligaste konstruktionen för parkering av cyklar på upptagna gator är genom att använda bollards och cykelställ. Bärande personlås med cyklar är ett effektivt sätt att rädda ditt fordon från stöld. Om du parkerar din cykel under en längre tid och om du är osäker på säkerheten i din cykel är det klokt att använda en stark kedja för att säkra ditt fordon i parkeringsstället.
Inomhus utrymmen
För dem som tänker på inomhus cykellagringslösningar finns det några riktigt intressanta alternativ. Cykelhus är den smarta lösningen för att skydda din cykel mot snö, värme och regn hemma. Skuror kan byggas med något material och kan göra ett DIY-projekt hemma. De andra billiga sätten att lagra cyklar hemma använder cykeldäck och tält. De kan användas i stadsdelar där risken för hot är minimal. De är inte lika hållbara som sina motsvarigheter som cykelhus och cykelverkstäder.
Väggmonterade cykelställ sparar mycket parkeringsplats eftersom de är en bra form av vertikal lagring. De brukar användas för att hålla mindre antal cyklar och är inte idealiska att använda i stora organisationer som skolor och kontor. Cykelverkstäder är byggda i hem där mer än en cykel behövs för att lagra. Ett cykelgarage kan hålla 5 till 6 cyklar utan att täppa till rymden. Flera cykelställ och rack är installerade när du behöver dina cykler att parkeras individuellt utan att röra de andra.
Utomhus utrymmen behöver cykelskydd för att riva dina cykler och parkera dem. De ger skydd mot miljöfaktorer och håller cyklerna säkra. Cykelskydd är vanligtvis byggda eller installerade på upptagna platser som tåg- och busstationer där ett antal personer parkerar sina cyklar på pendeln till jobbet.